Me hevosihmiset olemme paljon ulkona, erityisesti kasvot joutuvat kovalle rasitukselle, kesällä aurinko porottaa, syksyllä sade ja tuuli ”piiskaa” kasvoja, talvella pakkanen paukkuu poskipäissä. Ja kädet eivät välttämättä ole kuin suoraan manikyyrin jäljiltä. Muista pitää myös huolta itsestäsi, Hevostiimin kuukauden vinkki, tuote joka tulisi löytyä jokaisen hevosnaisen (ja miehen) yöpöydältä, Elizabet Ardein 8 hour cream. Miksi? Voide on todettu erittäin monipuoliseksi ja tehokkaaksi voiteeksi aina palovammoista ihon kosteuttajaan, mutta myös voiteen historia tekee sen meille hevosihmisille mielenkiintoiseksi tuotteeksi.

Tiesitkö tämän; vuonna 1930 Elizabeth Arden itse kehitti kyseisen voiteen hoitaakseen hevostensa huonokuntoisia kavioita sekä haavoja/vammoja, Ardenilla oli laukkahevosia. Ardenin asiakas halusi koittaa kyseistä voidetta poikansa polven asfaltti-ihotumaan ja väitetään että polven ruhje parani kahdeksassa tunnissa, josta tuli voiteen nimi. Elizabeth Arden päätti kehittää voiteesta tuotteen ihmisille ja nykyään tuotetta voidaan jopa kutsua jo legendaksi. Jo vuosikymmeniä tämä voide on ollut hittituote ympäri maailman. Monet huippumallit ja alan ammattilaiset vannovat tuotteen nimeen.

Vinkkejä 8 hour voiteen käyttöön:

1. Kasvoille, suojaa kasvoja ilmaton vaihteluilta, kosteuttaa, huoltaa, ja rentouttaa kasvon ihoa. Helpottaa ihon ärsytys tiloja kuten, punaisuutta, kuivaa tai jopa halkeilevaa ihoa. Elizabeth_Arden_Eight_Hour_Cream_Skin_Protectant_50ml_1366384371
2. Käsivoiteena, imeytyy välittömästi joten kätesi jäivät jää tahmaiseksi.
3. Kyynärpäät ja kantapäät, erityisesti kylminä ja/tai kuivina kuukausina nämä tarvitsevat ekstra kosteutta.
4. After-Sun, helpottaa lievissä palovammoissa voiteen kosteuttavan ja pehmeyttävän vaikutusten ansiosta.
5. Kiiltoa kasvoille, top1 tuote meikkitaiteilijoiden pakissa, levitä kulmakarvoihin, silmäluomille, poskille ja huulille. Pitää myös haroittavat kulmakarvat kurissa.
6. Lentokoneeseen, lentäminen usein jättää iholle kuivan ja epämiellyttävän tunteen, 8 hour voiteen kosteuttavat vaikutukset saavat lennon aikana ihosi tuntumaan ihanan pehmeältä ja heleältä.

 

Lähde: www.elisabetharden.com