Monella tallilla estekalusto on vähissä ja ideat lopussa puomitehtävien suhteen. Lisäksi kun ratsastaa yksin, ei jaksaisi siirrellä puomeja kesken ratsastuksen.

Hevosinfo pyysi estevalmentaja Kari Nevalalta monipuolisia, erilaisia ja mielenkiintoisia puomitehtäviä jotka toteutetaan vain kuudella puomilla! Lisäksi jokaiselle kolmelle radalle on kolme eri harjoitusta, jotka voi tehdä puomeja siirtämättä, käynnissä, ravissa ja laukassa!

Tee nyt puomiharjoittelusta helposti hauskaa ja monipuolista!

KUUDEN PUOMIN KOLME TEHTÄVÄÄ – KUUMA HEVONEN

Tämä kuuden puomin rata on rakennettu niin, että siinä voi helposti harjoitella useita monipuolisia harjoituksia siirtämättä puomeja kertaakaan. Puomien väleissä on helppo tarkistaa suoruus ja tehdä täsmällisiä siirtymisiä. Kolmikaaristen ja kahdeksikkojen avulla kuuma hevonen saa tarpeeksi tehtäviä ja pysyy näin keskittyneempänä.

KUUDEN PUOMIN KOLME TEHTÄVÄÄ – KOKEMATON HEVONEN

Tämä kuuden puomin radan tehtävät on suunniteltu erityisesti nuorille tai muuten kokemattomille hevosille. Etene nuoren tai muuten kokemattoman hevosen kanssa aina rauhallisesti ja tehtävä kerrallaan. Tunnustele hevosta ja pysyttele sen mukavuusalueella.

KUUDEN PUOMIN KOLME TEHTÄVÄÄ – VALPPAUTTA PUOMEILLA

Puomien kanssa voi myös tehdä erikoisempia harjoituksia, kuten nämä sikssakilla tehtävät harjoitukset. Siksakia voi ratsastaa myös suoraan joka kehittää hevosen koordinaatiota ja itseluottamusta.
Rohkeasti kokeilemaan!