Nyt suomalaisia hemmotellaan aikamoisella holsteiner suvulla. Concreto on linjattu 3+3 Cor de la Bryèreen ja emänemä Defolia B on täyssisko kuuluisille holsteiner oreille Capitol I ja II!

 

Concreto_Kopf1

Concreto
i. Contender, e. Hafolia, ei. Calando I, eei. Capitano

Concreto_Kopf6

Isäori Contenderin esteindeksi on 149 (99 %). Oriilla on satoja S-tasolla menestyksekkäästi kilpailleita jälkeläisiä ja jälkeläisten voittosumma on 7,68 me. Oriilla on 121 Hengstbuch I merkittyjä orijälkeläisiä ja 108 St.Pr. tammaa

Concreto_Sprung_Rastede_2010

Oriin emälinja on holstein tammalinja 173. Kolmannesta emästä Folia on 14 jälkeläistä, joista mm. Capitol I, Capitol II, Capitol III, Lautus I ja II sekä tamma U-Capitola, josta mm. Landcapitol, Lord Capitol ja Quite Capitol.

Concreto_Sprung_Janne

Concreto on hyväksytty jalostukseen Holstein ja BWB kantakirjoissa. Ori on suorittanut oritestin vuonna 2003 estetuloksella 113,78. Oriin esteindeksi on 137 (77 %).
Orilla on omia kilpailutuloksia vuosilta 2005-2010, joista sijoituksia kansainväliseltä ja kansalliselta S-tasolta. Jälkeläisiä mm. Cassander van det Bremhoff, Belgian paras nuori 5-, 6- ja 7 –vuotiaana, hyväksytty Oldenburg-jalostukseen, Concretop Conquest sijoituksia 150-tasolta sekä BWB hyväksytty ori Colorado, joka on sijoittunut kansainvälisesti S-tasolla.

Seuraa Concreton suoritusta oripäivillä suorassa lähetyksessä Hevostiimin LiveTV:stä! Katso aikataulut tästä.

ratsuoripaiva_mainos_v3