Hankalammat kaarteet ja vinot lähestymiset, mallioppilaina Joonas Oranta ja ori Calazio. Katso myös ratapiirros tästä.

Valmentaja: Kari Nevala
Kari on kilpaillut ja valmentanut Saksassa kansallisella ja kansaivälisellä tasolla 13 vuoden ajan. Kari on erikoistunut uraansa aloittelevien junioreiden ja nuorten ratsastajien systemaattiseen valmentamiseen. Hänen valmennettavansa ovat menestyneet hyvin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi sydän sykkii erityisesti nuorten lahjakkaiden hevosten kouluttamisen parissa. Kari onkin kouluttanut useita nuoria hevosia kansainväliselle huipulle asti. 

Ratsastaja: Joonas Oranta
Joonas Oranta on yksi Suomen tulevista ratsastustähdistä. Hän on edustanut Suomea PM-kilpailuissa nuorissa ratsastajissa ja hänellä on useita kansainvälisiä ja kansallisia voittoja ja sijoituksia. Kari on valmentanut Joonasta jo pitkään, lisäksi hän on ollut mm. Markus Beerbaumin ja Meredith Michaels-Beerbaumin luona valmentautumassa. Joonas onkin viettänyt pitkiäkin aikoja ulkomailla treenaten ja kisaten. Tällä hetkellä hän on Suomessa ja ratsuttaa sekä valmentaa Salosta käsin. Joonaksen ykköshevoset ovat GP hevoset Calazio ja Mr.Milkline.

Hevonen: Calazio
Holsteinerori Calazio (Calato – Calypso II – Maestose xx) on kuuluisasta Calatosta ja Calazion emä on yksi Saksan parhaimmista jalostustammoista Zivia. Zivia on jättänyt neljä jalostukseen hyväksyttyä oria (Cassiano. Carambo, Calazio ja Calazio II) ja tähän mennessä ainakin neljä jälkeläistä on kilpaillut GP tasolla. Yksi niistä on Cim Cristo (Carthagosta), joka sijoittui korealaisen ratsastajan Son Bong Bakin kanssa Ateenan Olympialaisissa sijalle 14. Calazio hyväksyttiin myös FWB jalostukseen oripäivillä 2012.
Calazio itse kilpailee kansallista GP-sarjaa ja kv luokkia omistajansa Joonas Orannan kanssa. Joonas ja Calazio sijoittuivat hienosti kolmanneksi vuoden 2013 GP sarjassa.