Hevostiimi järjesti Marcin Machin kurssin ChevaLux tallilla. Ensimmäisessä LIVE videotallenteessa näemme Marcinin ”ongelmahevosen” ratsastuksen. Hevosen omistajalla on ongelmia hevosen käyttäytymisessä ratsain, hevonen nousee pystyyn, saattaa esteen jälkeen lyödä liinat kiinni jne. Marcinin kanssa hevonen ei juurikaan näitä tapojaan tuonut esille, joten hieman Marcin joutui hevosta ”provosoimaan”.

Marcin on suurimman osan hevostenkäsittelytaidostaan oppinut seuraamalla hevosia ja niiden välistä kommunikointia. Hän on myös oppinut valtavasti ja saanut kokemusta hevosista, niiden käsittelystä ja koulutuksesta äidinisältään.

Marcin on saanut jonkin verran vaikutteita sekä oppinut westernin saloja hyvältä ystävältään Aleksander Jarmulalta. Marcinin suurin esikuva on amerikkalainen hevoskouluttaja Chris Cox joka on kolminkertainen maailmanmestari Road to the Horse kilpailussa. Chrisin Marcin tapasi Puolassa 2011 sijoittuessaan Puolan Road to the Horse kilpailussa toiselle sijalle. Kilpailussa kouluttajat mittelevät taitojaan hevosen ja ihmisen välisen luottamussuhteen rakentamisessa. Jokainen kilpailija saa koskemattoman kolmevuotiaan hevosen ja tuomarit arvostelevat lopputuloksen lisäksi sitä kuinka hevosia käsitellään ja koulutetaan. Tavoitteena on mahdollisimman luonnonmukainen, ystävällinen ja pehmeä tapa työskennellä hevosten kanssa.