Tallinna Horse Showssa – Tiivistä tunnelmaa

tallinna2

Tallinna Horse show järjestettiin tänä vuonna 13. kerran. Hevostiimi ensimmäistä kertaa mukana menossa ja Saku Suurhallin tunnelmaa voi kuvailla sekä lehdistön, ratsastajien että katsojien puolesta tiiviiksi. Halli täyttyi molempina päivinä noin kymmenestä tuhannesta katsojasta. Areena on todella lähellä yleisöä joten tunnelma on käsin kosketeltavissa.

Suomalaiset ratsastajat kehuivat Tallinnaa yhdeksi niistä paikoista johon on todella mukava tulla kilpailemaan, järjestelyt toimivat hyvin ja iso plussa on juurikin tunnelma, yleisö on täysillä mukana ja myös paljon suomalaisia kannustajia on paikanpäällä. Järjestelyt toimii hyvin, areenalla on hyvä ratsastaa, ainoastaan verryttely alueen pienuus sai pientä kritiikkiä, mutta toki ratsastajat ovat tottuneet hyvin erilaisiin olosuhteisiin.

anna_tallinna

elisabeth_e

Lauantaina kouluratsastuksen GP freestyle luokassa Anna von Wendt ratsasti hevosellaan Denzel 66,325%. Radalla oli rikkeitä, mutta prosentit olivat heille tämän kauden parhaat. Ensi viikolla Anna ja Denzel suuntaavat Liettuaan. Elisabeth Ernhrooth ratsasti samassa luokassa hevosellaan Wizard II posentteihin 69,225%.

tallinna3Esteratsastuksen 135 luokassa lauantaina Sanna Backlund ratsasti hevosillaan Baccara ja Daydream, Baccaralla Sanna otti tietoisen riskin noealla tiellä joka kostautui pudotuksella. Se ei pelaa joka pelkää ja sunnuntaina 135 luokassa Sanna ja Baccara ratsastivat kahdeksanneksi 68 lähtijän joukosta. Nuori hevonen Daydream oli hakemassa kokemusta ja molempina päivinä ratsukko ratsasti hienosti nollaradat.
Illan pääluokassa re145 Sanna ratsasti Wiseguylla neljällä virhepisteellä ja oli tuloksissa 13. Muina ratsastajina tässä luokassa suomalaisista näimme Juho Norilon, Hanna Tardiveaun, Antonia Hartwallin, Marina Ehrnroothin, Jessica Aminoffin, Maria Isolaurin ja Roosa Mäkelän.

 

IMG_4814 IMG_4815

 

 

 

 

Joskus voi käydä näinkin….  nopea ratahenkilökunta tositoimissa.

sanna_b

IMG_4832[2]

hanna_t

Sunnuntaina World Cup luokassa starttasivat Sanna Backlund – Wiseguy (perusradalta 8vp), Marina Ehrnrooth – Evli Luikka (perusradalta 4vp) ja Hanna Tardiveau – Wetrichta (perusradalta 8vp).

 

Sanna Backlund

Anna von Wendt