Mitä sinun tulee ottaa huomioon kun ratsastat koulurataa? Anna kertoo tässä treenisarjassa vinkkejä kouluratsastus radan ratsastamiseen käyttäen ohjelmana suosittua heB:3 rataa.
Toisessa osassa Anna ratsastaa heB:3 radan ensimmäiset osuudet, volttikahdeksikko keskipisteessä, sekä nelikaarinen kiemuraura.

Anna von Wendt

Björkboda Dressagen ja Björkbodan ruukinkartanon omistaja ja toimitusjohtaja. Hän valmentaa ja kilpailee aktiivisesti kaikilla tasoilla nuorten hevosten luokista Grand Prix:hin. Anna on perinyt intohimon hevosiin ja ratsastukseen – hänen vanhempanja ja sisaruksensa ratsastavat, ja perheessä on aina ollut hevosia. Anna painottaa monipuolisen lajitaustan sekä vankkojen hevosmiestaitojen merkitystä tavoitteelliselle kilparatsastajalle. Uskollisena sanoilleen Anna itse kilpaili myös este- ja kenttäratsastuksessa ennen keskittymistään kouluratsastukseen.

Björkboda Dressage kouluttaa kouluhevosia ja –ratsastajia nuorten hevosten luokista Grand Prix –tasolle asti. Lähde: Björkboda Dressagen FB sivut