Mitä sinun tulee ottaa huomioon kun ratsastat koulurataa? Anna kertoo tässä treenisarjassa vinkkejä kouluratsastus radan ratsastamiseen käyttäen ohjelmana suosittua heB:3 rataa.
Viimeisesä osassa Anna ratsataa heB:3 radan loppuun, laukannostot – laukkavoltit (15m), siirtymiset – laukka – ravi – käynti, vapaa käynti – miten treenaat siirtymistä vapaasta käynnistä käyntiin.

Anna von Wendt

Björkboda Dressagen ja Björkbodan ruukinkartanon omistaja ja toimitusjohtaja. Hän valmentaa ja kilpailee aktiivisesti kaikilla tasoilla nuorten hevosten luokista Grand Prix:hin. Anna on perinyt intohimon hevosiin ja ratsastukseen – hänen vanhempanja ja sisaruksensa ratsastavat, ja perheessä on aina ollut hevosia. Anna painottaa monipuolisen lajitaustan sekä vankkojen hevosmiestaitojen merkitystä tavoitteelliselle kilparatsastajalle. Uskollisena sanoilleen Anna itse kilpaili myös este- ja kenttäratsastuksessa ennen keskittymistään kouluratsastukseen.

Björkboda Dressage kouluttaa kouluhevosia ja –ratsastajia nuorten hevosten luokista Grand Prix –tasolle asti. Lähde: Björkboda Dressagen FB sivut