Hevostiimi kuvasi Anna Kärkkäisen valmennuksen Someron Hevosharrastuskeskuksessa, jossa treenattiin 5-vuotiaiden suomenhevosten laatuarvostelu finaalin esterataa.

Videolla esiintyy ratsukko Hanna Sairanen ja Musta Magia. Hanna on aloittanut ratsastuksen nuorena ja kouluttautui myös Ypäjällä. Elämässä seurasi 20 vuuden tauko ratsastuksessa ja vuosi sitten hän aloitti aktiivisen ratsastamisen ratsastuskoulussa. Toukokuussa 2015 Hannalle tarjoutui ”once in a lifetime” tilanne ja hän päätyi ostamaan 11-vuotiaan suomenhevosruuna Musta Magian (i. Samuli). Hanna ja Musta Magia asustavat Somerolla ja kisaavat/treenaavat ahkerasti.

Anna Kärkkäinen on pitkänlinjan hevosalan ammattilainen, hän on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, hevosagrologi ja ammattivalmentaja,  lajeina este-, koulu- ja kenttäratsastus. Anna on suorittanut Hevosten valmentajan ammattitutkinnon Ypäjällä 2013 ja valmistuin ammattivalmentajaksi Vierumäeltä 2014.
Anna valmentaa eritasoisia ratsukoita kaikissa kolmessa lajissa sekä ratsuttaa hevosia ja poneja aivan alkeista kilparadoille asti, niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksessakin. Hänen ratsutettavanaan on ollut yli 400 hevosta ja ponia. Lähde: www.annakarkkainen.fi