joululahjat_101214

Hevostiimi kokosi ratsastavaa ystävää ilahduttavia pienen budjetin lahjoja. Osa lahjoista kulkee nykyaikaisesti sähköpostilla ja osan voi tehdä itse. Etsimme listaan kotimaisia tuotteita, käsityöläisiä tukevia ostoksia, yhteishyvään tarkoitettuja lahjoja ja lahjansaajalle hyödyllisiä tavaroita.

1. Lahjakortit

Lahjoita lapselle ratsastusharrastukseen! Suomen Ratsastajainliitto ry:n keräyksessä kerätään varoja vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastuksen mahdollistamiseen. Lahjoittamalla itsevalitsemasi summan, voit tulostaa tai lähettää sähköisesti lahjan ”Olet saanut lahjan, joka täyttää jonkun lapsen toiveen”.
Osta SRL:n sivuilta.

Hevostiimin lahjakortti oikeuttaa 1kk:n Kultajäsenyyteen. Jäsenyys on määräaikainen ja irtisanoutuu automaattisesti. Lahjakortti maksaa 10 € ja siihen voi valita itse alkamispäivämäärän. Lisätietoja täältä.

Tee-se-itse lahjakortti ystävälle. Lupaudu aamutalliin, kisahoitajaksi, karsinan siivoamiseen, viikonloppuvahdiksi jne. ystävä varmasti ilahtuu avustasi!

2. Neulo itse tai osta käsityöläiseltä! Rannelämmittimet ovat ihan MUST ohuiden ratsastushanskojen päällä. Pitkät polviin ylettyvät villasukat tai säärystimet tulevat myös varmasti käyttöön!

3. Hanskoja ei koskaan ole riittävästi. Nyt Agrimarketin verkkokaupasta  lampaannahkaiset talvihanskat tarjoushintaan 15,90 € .

4. Ruokalahjat ilahduttavat varsinkin vähän vanhempaa saajaa.  Varsinkin isoimmista marketeista löydät hevosmuotteja piparien tekoon. Koristele kauniisti ja pakkaa sellofaaniin.

5. Hevonen sekä omistaja ilahtuvat varmasti kuivatuista omenan paloista, ne ovat terveitä ja maukkaita herkkuja. Kuivaa omenan viipaleet kuivurissa ja paketoi ne kauniiseen ja hengittävään paperipussiin. Katso ohje täältä.