Tuija Rosenqvist, SM kultamitalisti vuodelta 2012 ja ponien maajoukkuevalmentaja kertoo ja näyttää angloarabin Benjin talvitreeniä, osa 2 veryttelyhypyt.

Tuija Rosenqvist
Tuija on vuoden 2012 kenttäratsastuksen SM-kultamitalisti. Hänellä on myös lukuisia muita sijoituksia ja voittoja kansalliselta ja kansainväliseltä tasolta, kuten kenttäratsastuksen PM joukkuehopeamitali vuodelta 2012. Tuija onkin jo vuosia ollut mukana Suomen maajoukkueessa. Hän kilpailee myös koulu- ja esteratsastuksessa, ja päälajissa kentässä hän on kilpaillut menestykkäästi kansainvälisellä 1* ja 2*-tasoilla. Tuija on myös ratsastuksenopettaja ja valmentaja, hän on ponien kenttäratsastuksen maajoukkuevalmentaja sekä omistaa ratsastuskoulu Ratsuniityn. ”Tavoitteenani on hyvä harjoittelu ja valmentautuminen kenttäratsastuksessa niin, että portaittain kehitetään ratsukoita ja noustaan luokissa ylöspäin, toivottavasti kohti kansainvälisiä arvokilpailuja. Yhtä tärkeänä  tavoitteena pidän hevosten oikeanlaista kouluttamista ja kehittämistä, niin että ne on yhdessä ratsastajansa kanssa  aina tehtäviensä tasalla ja mahdollisimman hyvässä fyysisessä kunnossa. Päävalmentajanani toimii saksalainen Adam Liedermann. Adam käy Suomessa kuukausittain ja auttaa ratsukoita myös ulkomaisissa kilpailuissa.”

Aki Karhapää
Aki on vuoden 2013 kenttäratsastuksen SM-kultamitalisti. Hänellä on I-tason valmentaja koulutus ja maastoratojen suunnittelijan pätevyys. Aki ratsuttaa ja valmentaa yhdessä Tuija Rosenqvistin kanssa Lempäälästä käsin. Hän kilpailee kahdella hevosellaan kansainvälistä kenttää ja valmentaa ratsukoita ympäri Suomen sekä tekee hevoskauppaa.

Hevonen: Benjini
Ori ”Benji”, s.2006
Angloarabi
i.Fusain du Defey
Benjini on aloittanut kenttäratsastusuransa Tuijan kanssa helpoista alue- ja kansallisen tason luokista sijoittuen tai voittaen lähes kaikissa starteissaan.