junnuKenttäratsastuksen moninkertaiset kultamitalistit Tuija Rosenqvist ja Aki Karhapää ovat kilpailu- ja treenireissulla Keski-Euroopassa. Tuija pitää reissusta matkapäiväkirjaa, jota voit seurata täältä Hevostiimin sivuilta! Nyt siis ainutlaatuinen tilaisuus seurata päivä päivältä Suomen huippujen kevään kisareissua! Hevostiimi toivottaa Tuijalle ja Akille paljon onnea ja menestystä kevään kisoihin!

Matkapäiväkirja, osa III

30.4. aamulla estetreeni, illalla koulu

1.5. Luhmuhlen, helppo
-junnutytöt startissa, viidestä neljä rusettia! Mahtava päivä!
-Benji ja Dublin mukana, ratsastus kilpailu-alueella ja veryttelyissä

2.5. Luhmuhlen, CIC*
-aamulla kevyt ratsastus kilpailupaikalla
-kouluveryttely n.40min, kouluohjelma CIC*2015 b-test, rata melko hyvä, muutama pikku huolimattomuusvirhe sekä käynnissä rikkoja raviin.. tulos -49.
-Aki apuna esteverkassa, huippu hyvä rata!!
-maastorata n.3000m, tempo 520m/min. Tekninen rata; tehtäviltään erittäin hyvä valmistelurata kahteen tähteen. Benji suoritti radan super hienosti; erittäin innokkaasti mutta kuuliaisesti. Myös Dublin teki virheettömän radan 🙂
-tuloksena sijoitus kovassa seurassa! Jee!!

tuija23.-4.5. kevyttä palauttelua ja mielen virkistämistä

5.5. Adamin koulutreeni

6.5.kevyt koulurats.

7.5. aamulla estetreeni, illalla koulurataharjoitus, hevosten ja tavaroiden valmistelua

8.5. ajo Hollantiin Castenray CIC*, (n.400km), kevyt koulurats. kilpailupaikalla

9.5. kouluratsastus, CIC*2015 a-test
-aamulla kävelytys
-erittäin tuulinen päivä, sekä kouluradan sijainti oli hieman erikoinen; lammasaitauksen vieressä.. osa hepoista aika jännittyneitä:) Benji oli aika kiree ja kiireinen, Akin Dublin pysyi rentona ja meni johtoon tuloksella -46.

hollanti10.5. este+maasto-osuus
-este ja maastokokeet oli sijoitettu hypättäväksi peräkkäin (??), eli estekoe hypättiin täysissä maastovarusteissa, ei ihan tavallinen käytäntö kansainvälisissä kisoissa.. Benji teki toisella esteellä epätavallisen virheen ottaen puomin alas, mutta hyppäsikin sitten loppuradan niin että kuski ei meinannut pysyä kyydissä. Myös Dublinille 4vp.
-maastorata oli hieman ”vanhanaikainen”; rata kulki isolta osalta metsässä ja ei niin teknistä mutta rohkeutta kysyvää isoine alashyppyineen ja ojan ylityksineen. Hepat suorittivat taas hienosti, Benji oli todella itsevarma, Dublini vähän varovaisempi.
-tuloksena sijat 4. ja 6.
-illalla ajeltiin takaisin Saksaan

11.-17.5. hevosille kevyempi viikko, ja itselleni parin päivän visiitti kotitallille Suomeen

Seuraavaksi alkaa hevosten valmistelu Hollannin Maarsbergeniin, minkä pitäisi olla iso ja arvostettu kilpailu. Benjillä edessä sen isoin startti, kansainvälinen kahden tähden luokka. Uskon sen olevan valmis, fiilis maastossa on ollut mahtava! Uusi koulurata sensijaan aiheuttaa vähän harmaita hiuksia.. Dublin jatkaa vielä yhden tähden tasolla, jotta saisi vielä varmuutta maastokokeeseen.

hollanti2Tuija 🙂