akiKenttäratsastuksen moninkertaiset kultamitalistit Tuija Rosenqvist ja Aki Karhapää ovat kilpailu- ja treenireissulla Keski-Euroopassa. Tuija pitää reissusta matkapäiväkirjaa, jota voit seurata täältä Hevostiimin sivuilta! Nyt siis ainutlaatuinen tilaisuus seurata päivä päivältä Suomen huippujen kevään kisareissua! Hevostiimi toivottaa Tuijalle ja Akille paljon onnea ja menestystä kevään kisoihin!

Matkapäiväkirja, osa IV

18.5. Adamin kouluvalm, rataharjoittelua kisoja varten

aki219.5. kevyt maasto, +laukkavedot ylämäkeen
Jillaroon varsa syntynyt, retki sitä katsomaan!

20.5. aamu: esteharj. jumppaa +rataa, ilta: koulurats.

21.5. ajo Hollantiin Maarsbergen CIC** (n.400km), illalla koulurats. kilpailupaikalla

22.5. pe aamu: koulurats, iltapäivä; kilpailun koulu-osuus, CIC** b-ohjelma ja illalla rataesteet:

-Benji tuntui hyvin valmistellulta ja liikkui hyvin! Sain pari rikkoa omista ratsastusvirheistä, mutta toisaalta erinomaisia numeroita mm.takaosakäännöksistä, suluista ja avoista, mitkä talvella vielä tuntuivat hankalilta. Tulos -51 (8.sija/40)
-illalla rataesteet, mikä tuotti paljon vaikeuksia hevosille. Benji hyppäsi erinomaisesti ja sai yhden harvoista nollaradoista! Sijoitus nousi 4.
-Aki/Dublin CIC* hyvä koulu -46 (2.) ja esteiltä 4vp

tuija23.5.la maastopäivä!

-2*rata oli englantilaisen Eric Winterin suunnittelema, ja melko haastavaksi rakennettu. Benji tuntui kuitenkin rohkealta ja radan alku sujui suunnitelman mukaan. Sitten saimme harmittavia virheitä, ensin kompastuminen innari sarjan jälkeen ja ohimeno kulmalta, sen jälkeen pieni ajautuminen linjan vasempaan reunaan jossa onnistuin saamaan kuusenoksan kasvoilleni. Ja ohimeno trippeli-ojan ylitykselle.. Sain jatkettua vielä vedelle josta keskeytimme. Harmillista! Aki-Dublin yksi virhe vesiesteelle.

24.5. hevosten huoltoa ja ajo Saksaan, mulla ihan sininen naama 🙂

kotona25.5. kävelyä +juoksutus, ruokinnan tms valmistelut matkaa varten. Yöllä laivaan!

27.5. kotona!

Matka oli mahtava, vaikka pikku vastoinkäymisiäkin oli vastassa. Opin taas valtavasti lisää monesta asiasta! Nyt hevoset huilaa muutaman päivän ja sitten aloitamme valmistelut Ypäjän Mannerheimi kilpailua (SM) varten. Myös sairaslomalainen Nekku on ilmoitettu ekoihin kisoihinsa vuoden tauon jälkeen, se starttaa Ypäjän kilpailuviikolla!

Iloista ja onnistunutta kilpailukautta!

Tuija 🙂