Twydil tuotesarjan pääjohtaja Eläinlääkäri Roger Cozet

Vuodesta 2010 Twydilin pääjohtajana toiminut ranskalainen Roger Cozet vastasi kysymyksiin eQ-Orannan standilla eläinlääkäripäivillä Helsingin messukeskuksessa.

Miten päädyit Twydilille?
– Valmistuin eläinlääkäriksi Sveitsissä jonka jälkeen useiden vuosien ajan toimin eläinlääkärin työssä ympäri maailmaa, Yhdysvalloissa erikoistuin hevosiin. Tämän jälkeen perustin oman klinikan Etelä-Ranskaan jota pidin 25-27 vuotta. Twydilin toimitusjohtaja halusi pääjohtajaksi jonkun kenellä on kokemusta kentältä, joten hän kysyi minulta. Mietin asiaa muutaman vuoden ja lopulta lopetin eläinlääkärinä työskentelyn ja siirryin pääjohtajaksi Twydilille.

Mikä sai sinut vakuuttuneeksi Twydil sarjan tuotteista, hevosten lisäravinteiden kirjohan on valtava, ja näin ollen aloittaa työskentely Twydilillä?
– Eläinlääkärinä käytin Twydilin tuotteita joten tiesin niiden olevan laadultaan tarjonnan yläpuolella. Päätin vaihtaa ammattiani koska näin sen uutena haasteena, uusi työ, uusi ura. Ja kun tälläinen tilaisuus tuli, tartuin siihen.
Tiedän että tein oikean päätöksen. Ainoa mitä kaipaan on päivittäinen kontakti eläinten kanssa, ihmisen stressitaso laskee kun saa työskennellä eläinten kanssa joka päivä.

Mikä tekee Twydilistä ainutlaatuisen tuotemerkin?
– Tuotteet valmistetaan Sveitsissä jossa on paras tietotaito. Sveitsi on tunnettu lääketeollisuudestaan ja standardit ovat korkealla. Twydil on ainoa hevosten lisäravinne merkki jonka ainesosat ovat ihmisille valmistettujen lääkefirmojen tuotteita. Tämän takia jokainen tuote läpikäy pitkän tuotetestauksen, sekä tulokset voidaan tieteellisesti todistaa laadultaan parhaiksi. Tämän lisäksi TWYDIL tuotteet ovat ainoita markkinoilla, joiden toimivuus hevosilla on tieteellisesti tarkkaan tutkittu, sekä ainoa yhtiö joka käyttää laajaa doping testausta tuotteilleen.

Mitkä ovat Twydil tuotteiden käyttäjien suurimmat syyt tuotteiden käyttöön?
– Suoritus- ja käyttöhevosten ruokinnassa erilaisiin ongelmakohtiin joita esiintyy kun hevonen ei elä luonnollisessa ympäristössään, arolla. Kuten; ruuansulatus, verenkierto, jänne- ja lihasongelmat, liikalihavuus, käytösongelmat, stressi, ilmannieliminen. Mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyyn. Reagoi ennen kuin sinulla on ongelmia. Twydil tuoteperheen filosofia on auttaa hevosta ylläpitämään maksimaalinen teho ja suorituskyky koko kilpailukauden. Hetkellinen suorituskyvyn nosto on helppoa, mutta sen ylläpitäminen koko kilpailukauden ajan on vaikeaa.

Mitkä ovat kokemuksesi Suomen markkinoista?
– Kolme vuotta sitten Heikki Kemppi otti yhteyttä kiinnostuksestaan Twydilin maahantuojaksi, siitä se sitten lähti. Suomessa on hyvät suorat kontaktit asiakkaisiin, asiakkaiden kanssa tavataan ja keskustellaan ‘silmästä silmään’. Maailman muuttuessa on hienoa että uusi sukupolvi on tulossa, ottamassa vastuuta. Se yhdessä ‘vanhan’ tietotaidon kanssa auttaa meitä löytämään uusia polkuja markkinointiin ja pysyvien asiakassuhteiden löytämiseen.

Twydil tuotemerkkiä myydään 70:ssä  eri maassa, erikoistuneiden maahantuojien kautta – Suomessa tämä on eQ-Oranta.

Anni Huovinen, eQ-Oranta
Hevostiimi