Helsinki International UB Horse Show juhlisti tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Horse Shown perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Tom Gordin sai ansaitusti kutsun Presidentin linnaan Itsenäisyyspäivänä. Hevostiimi kysyi Gordinilta tunnelmia Itsenäisyypäivän jälkeen.

8.12.2014-5 8.12.2014

Miltä tuntui saada kutsu Presindentin Linnaan juhlimaan Suomen Itsenäisyyttä?

TG: Tuntui tosi hienolta. Mukava että toimintaamme arvostetaan. Koen kutsun kunnianosoituksena Horse Showlle ja sen takana olevalle mahtavalle vapaaehtoistoiminnalle

Tunnelmat Itsenäisyypäivä vastaanoton jälkeen?

TG: rennot ja leppoisat jatkot Kämpissä ja toipuminen sunnuntaina

Mitä sanoit kättelyssä presidentti parille?

TG: Hyvää Itsenäisyyspäivää kuten etikettiin kuului

Millainen tunnelma Linnassa oli?

TG: Arvokkaan kepeä ja iloinen

Mitä Itsenäisyys sinulle merkitsee?

TG: Näinä aikoina osaa arvostaa pienen maan itsenäisyyttä, joskin EU:n myötä ja muutenkin maailmantalouden rajoittamana absoluuttista itsenäisyyttä ei ole.

8.12.2014-28.12.2014-4

Helsinki International UB Horse Show 30-vuotta!

CSI-W 5* Helsinki International UB Horse Show on korkein eli viiden tähden kansainvälinen esteratsastuskilpailu. Helsinki UB Horse Show on Suomen suurin jokavuotinen sisäareenatapahtuma. Tapahtumassa on vieraillut yli miljoona kävijää 30 vuoden aikana.  Helsinki on maailmanlaajuisen sarjan kovatasoisimman, Länsi-Euroopan, liigan Longines FEI World Cup™ -osakilpailu ja myös maailman pohjoisin osakilpailu.
Maailman esteratsastajien parhaimmisto on joka vuosi vahvasti edustettuna, tänäkin vuonna top 30 listalta puolet kilpailivat Helsingissä!
Vuosi 2014 oli uudistuksia täynnä. Tapahtuma vaihtoi paikkaa Hartwall Areenalta Helsingin Jäähallille ja juhlavuoden myötä viikonlopun tarjonnassa oli yhä enemmän viihdettä, esiintyjinä suomen tähtiartisteja; Jari Sillanpää, Jukka-Poika ja Nora Karma. Lauantain juhlanäytöksessä artistien lisäksi näimme Suurta Suomalaista Hevos-Showta, julkkisten ja Suomenhevosten ”Ride&Drive” Knock-Outia, korkeushyppykilpailua sekä paljon muuta urheilua ja viihdettä.
Helsinki International UB Horse Show 2015 odotellessa!

sillanpää 8.12.2014-3