Kari Nevalan treenissä harjoitellaan kohti ratsastuksenohjaajan välikoetta. Välikoe 3 on tehtävärata, tänään harjoitellaan radassa olevaa sarjatehtävää ja hypätään koko alkurata. Tehtävä tehtävältä Elina harjoittelee kohti syksyn välikoetta.

Ratsastuksenojaajien välikoe nro 3, ratapiirrustus.

Katso myös muut ratsastuksenohjaajan välikokeeseen tähtäävät alkuradan treenit:
Veryttely
Alkuradan kavaletit

Ratsukko Elina Rauhala ja Quadro
Elina opiskelee ratsastuksenohjaajaksi Kemiössä. Hän kilpailee kouluratsastuksessa aluetasolla, joten ratsastuksenohjaajan estekokeiden läpäisy tuntuu hänestä hankalalta ja treeniä tarvitaan. Elinalla on pitkä tausta hevosten parissa ja hän on toiminut hevosalan yrittäjänä vuodesta 2006 jolloin perusti ChevaLux tallin. Hevonen Quadro eli ”Otto” on 14v holsteiner ruuna, joka on nuoruudessaan hypännyt jopa 135cm luokkia, mutta toimii nykyisin lähinnä ratsastuskoulun opetuskäytössä.

Valmentaja: Kari Nevala
Kari on kilpaillut ja valmentanut Saksassa kansallisella ja kansaivälisellä tasolla 13 vuoden ajan. Kari on erikoistunut uraansa aloittelevien junioreiden ja nuorten ratsastajien systemaattiseen valmentamiseen. Hänen valmennettavansa ovat menestyneet hyvin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi sydän sykkii erityisesti nuorten lahjakkaiden hevosten kouluttamisen parissa. Kari onkin kouluttanut useita nuoria hevosia kansainväliselle huipulle asti.